Zdravé mlsání, Strana 2
- Sirupy
- Čajoví medvídci
- Ledové ovoce - osvěžující nápoj s kousky ovoce
- Bonbony
- Džemy a marmelády
- Smoothie - ovocný nápoj
- Med a oříšky
- Pečené čaje
- Sušené ovoce
- Ovocné doborty
- Čokolády
Nejprodávanější
Benediktinský bylinný extrakt z třezalky tečkované ve formě sirupu potlačuje poruchy spánku. Přispívá k duševní rovnováze, pozitivní náladě a k normálnímu trávení. Bez...
Benediktinský bylinný extrakt z Tymiánu obecného ve formě sirupu přispívá k normálnímu dýchání a trávení. Dále napomáhá odolnosti organismu je přírodním antioxidantem. Bez...
Benediktinský bylinný extrakt z Yzopu lékařského ve formě sirupu přispívá k normální funkci dýchání a normálnímu stavu kostí a kloubů. Obsahuje bioaktivní látky zejména éterické...
Benediktinský bylinný extrakt ze zázvoru lékařského ve formě sirupu přispívá k normálnímu trávení, dýchání a působí protizánětlivě. Dále podporuje imunitní systém a zdraví během...
Zkuste medvídkový čaj s příchutí broskve a citronu aby každé ráno bylo svěží a radostné!
Rozpustní čajoví medvídci s příchutí rebarbory a černého bezu jsou doslova nápojem bohů!
• květový med z akátové oblasti• květový med z lipové oblasti• květový med z oblasti lesa• sladký dárek, který potěší
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží