Ledové ovoce - černý rybíz s kardamonem 330 ml
Kód: 1032Související produkty
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Rozpustní čajoví medvídci s příchutí rebarbory a černého bezu jsou doslova nápojem bohů!
Lahodný a čistě přírodní sirup vyroben podle receptur našich babiček a prababiček s vysokým podílem ovoce!
Babiččin hustý ovocný sirup s vysokým podílem cizokrajného ovoce
Benediktinský bylinný extrakt z Tymiánu obecného ve formě sirupu přispívá k normálnímu dýchání a trávení. Dále napomáhá odolnosti organismu je přírodním antioxidantem. Bez...
Sirup je bez zbytečné chemie v podobě konzervantů, éček, aromat nebo barviv
Benediktinský bylinný extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) ve formě sirupu podporuje správnou funkci imunitního systému. Rakytník má pozitivní vliv na zdraví...
Lahodný a čistě přírodní sirup vyroben podle receptur našich babiček a prababiček s vysokým podílem ovoce!
Detailní popis produktu
Ledové ovoce je inspirováno španělským nápojem „sangría" - avšak je nealkoholické, takže si ho mohou vychutnávat děti i dospělí.
Černý rybíz s kardamomem je velmi chutná a zajímavá příchuť. Společně s dalšími druhy ovoce vytváří originální harmonii, která si vás chytne a nepustí.
Plnými doušky si vychutnejte lahodnou kombinaci zkaramelizovaného ovoce a vybraného koření. Nejlépe chutná vychlazený.
Složení: voda, cukr, černý rybíz (min. 45 % ovocného podílu), jablko, višeň, jahoda a kardamom.
Vyrobeno v ČR
Objem: 330 ml
Upozornění: nápoj obsahuje větší kousky ovoce, nebezpečí vdechnutí.
Podávejte chlazené, vychlazené nebo při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním světlem. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ledové ovoce - nápoj |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.55 kg |
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Místo ovocných šťáv z koncentrátů se používájí při výrobě GABÍKA celé kousky zralého ovoce, zasytí a osvěží
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.