Bylinkový sirup - jitrocel - Klášterní officína 250ml
Kód: 4210Související produkty
Příchuť pomeranče se skořicí navodí dobrou náladu a probudí tvůrčího ducha.
Rozpustní čajoví medvídci s příchutí rebarbory a černého bezu jsou doslova nápojem bohů!
Zkuste medvídkový čaj s příchutí broskve a citronu aby každé ráno bylo svěží a radostné!
Chutný a voňavý čajový nápoj pro pohodové dny s příchutí vanilky a maliny
Zkuste medvídkový čaj s příchutí broskve a citronu aby každé ráno bylo svěží a radostné!
Detailní popis produktu
Složení
voda, fruktóza, bylinný výtažek z jitrocele kopinatého a ibišku súdánského, kyselina askorbová (vitamin C), regulátor kyselosti: kyselina citronová a jablečná. Zcela bez konzervantů
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 734,67kj/175,56kcal |
Tuky | 0,02 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 43,91 g |
z toho cukry | 43,91 g |
Vláknina | 0,51 g |
Bílkoviny | 0,19 g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Benediktinský bylinný extrakt z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) ve formě sirupu podporuje správnou funkci imunitního systému. Rakytník má pozitivní vliv na zdraví...
Doporučené dávkování: Dospělí a děti od 12 let 2-3x denně jednu polévkovou lžíci, děti od 3 do 12 let 2-3x denně jednu čajovou lžičku.
Sirup je bez zbytečné chemie v podobě konzervantů, éček, aromat nebo barviv
Benediktinský bylinný extrakt z Tymiánu obecného ve formě sirupu přispívá k normálnímu dýchání a trávení. Dále napomáhá odolnosti organismu je přírodním antioxidantem. Bez...
Babiččin hustý ovocný sirup s vysokým podílem 100% ovoce. Vyráběné podle receptů našich babiček.
Babiččin hustý ovocný sirup s vysokým podílem brusinek, vyráběný podle receptů našich babiček
Babiččin sirup ovocný Maracuja a mango je hustý sirup pro přípravu lahodného nápoje i k ochucení dezertů či zmrzliny. S vysokým podílem ovocné dužiny.
Sirup je bez zbytečné chemie v podobě konzervantů, éček, aromat nebo barviv
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.